Over dit project
In 2015 was Zelfverkopen.nl toe aan een restyle die de aandacht zou verleggen naar een betere ervaring van kwaliteit, professionaliteit en vertrouwen. De ondertitel "De goedkoopste makelaar van Nederland" hebben we vervangen voor de nuchtere directe uitdrukking:
De kleurensamenstelling is behouden, hoewel het grijs wat opgefrist is. In de restyle hebben we deze kleuren een nieuwe betekenis gegeven. Oranje verwijst naar het domein van de klant - het plezier van het 'zelf doen', en het grijs verwijst naar het domein van de makelaar - de zakelijke en vakkundige taken die de makelaar uitvoert. 
De oude huisstijl maakte gebruik van geïllustreerde poppetjes. Om de volwassenheid die Zelfverkopen heeft recht te doen, is er gekozen om de illustraties te vervangen voor typografie. Om het eigenwijze karakter van Zelfverkopen te behouden vroegen we de tekstschrijvers van Mwah om kopij te schrijven op basis van de klant-makelaar tweedeling, afgestemd op het verkoopproces. 
Een derde kleur (groen) is geïntroduceerd om Zelfverkopen.nl de mogelijkheid te geven om naast hun standaard diensten ook inzicht te kunnen bieden, tips te geven en nieuws te delen over ontwikkelingen en veranderingen in het vakgebied.
Zelfverkopen.nl / Concept ontwikkeling / Visuele identiteit / Re-style / Concept voor copywriting / Concept voor animaties / Print communicatie / Digitale communicatie / Website ontwerp / Uitwerking animaties door Alice Sommer / Copywriting door Mwah / Website ontwikkeling door Creatieve Jongens

Meer werk:

Back to Top